Nyhemkommen från Läppe

Jag har smugit upp från en sovande Mathias och smugit mig förbi en sovande Karin som spenderat natten på vår soffa. Detta är första helgmorgonen som jag är hemma på tre veckor. Det börjar bli lite jobbigt att åka till Läppe och jobba hela tiden. Jag måste ta tag i det där med ett nytt jobb i Nyköping för på onsdag så åker jag tillbaka igen, något jag inte ser fram mot. När jag väl är där så går tiden rätt så fort och jag får snart åka hem igen men både jag och Mathias har börjat bli pipiga och saknar varandra.


I går så vaknade jag upp i Läppe och till en ledig dag som fylldes med att bära lådor ur flyttbil. Detta var den tredje tanten som flyttat ut till Läppe i sommar. Det är till och med så att Vingåkerskommun har reagerat på den plötsliga folkökningen som systrarna orsakat med sin återvändo. Mathias hade som vanligt åkt på att köra flyttbilen, praktiskt det där med lastbilskort. Men flytten gick smidigt och det tog inte lång tid innan jag, Karin och Mathias var på g till Nypan och vår stundande filmkväll.


Och nu så sitter jag här och snörvlar mig egendom min förkylningsdimma och undrar när de andra två sakerna tänker vakna. Inte ens katten är ju vaken!


RSS 2.0