Signes senaste nytt

Nu är det slut med amning för Signe. Om en vecka fyller hon 1 år, tycker att det är en bra tid att sluta, speciellt då det naturligt har fått avrunda sig själv. Ammar henne bara för att hon tycker att det är mysigt, min lilla kattunge.

 

Att amma har varit både varit mysigt, praktiskt och jobbigt.

 

Signe har en liten kris nu när hon inte får snutta på mig längre. Eftersom jag har använt amning som ett sätt att få henne att sova betyder det att det nu tar längre tid för Signe att somna men det går även då det protesteras med ilskna skrikattacker.


Vikt bikt

Woho, 62 kilo! Har legat på den vikten över en vecka nu. Nu gäller det bara att hålla vikten, lättare sagt än gjort! Vill inte nödvändigtvis ner mer men muskler skulle ju vara trevligt… tyvärr finns det ingen genväg till muskler så som det gör till att förlora vikt. Anser att min viktnedgång är lite att fuska sig till en viss siffra på vågen då jag tagit bort i princip allt bröd (mår inte bra av bröd och mår så mycket bättre nu) utan att ersätta det med något annat… äter ett mål mat om dagen, sedan dricker jag mjölk, te, juice och vatten. I dag drack jag blåbärssoppa till frukost, det ska ju tydligen va nyttigt men gott är det ju inte. Tänkte att något måste jag nog börja dagen med men jag har haft energi och jag mår inte dåligt av min nuvarande matransonering. Kör på detta så länge jag känner mig pigg, får väl fylla ut med mer äta om jag känner att jag behöver.

 

En annan sak som är väldigt bidragande till min viktnedgång är att jag dragit ner på godis. Jag har ätit choklad med 70-85 % kakao, det har fått mig att förlora en mycket stor del av sötsuget och efter att ha ätit riktig choklad inser jag att all annan choklad bara är socker. Det är inte gott! Smågodis lockar inte alls. Äter däremot chips på helgerna men Mathias och jag delar på en påse och har den hela helgen då det rör sig inte om några mängder. Måste ju få fira helg med något gott. Så klart dricker jag min Cola på helgen också, annars går det inte!

 

Ja, det var min viktbekännelse. 62 kilo, woho!


Två kajor satt på en gren

I går började dagen med att vi åkte ner till Norrköping och förlustade oss. Jag med att köpa ett par super tajta jeans och en bh, Mathias med att köpa ett par inte fullt så super tajta jeans, några böcker och en skjorta. Signe var med och var solstråle som vanligt.

 

På kvällen kom Berit the barnvakt förbi och Mathias och jag gjorde oss vackra och smet ner till hamnen, café korgen. Vi mötte upp Erica, Janni och Fredrik och intog thaibuffé och lyssnade till Janni och hennes band som musicerade.

 

...två kajor satt på en gren…

 

Blev lite släktträff av det hela då Magnus, Tiao och Nok dök upp. Nok och hennes kompis dansade en thailändsk dans. Vi hade ingen aning om att de skulle vara där. Vi träffade även min farbror med familj så nu har Mathias träffat dem för första gången.


Inskolning i miniväxthuset

Mina fröer har anlänt och jag har påbörjat, den långt mer komplicerade, processen till små träd. Det skulle blötläggas och förvaras i kylskåp i en halv evighet för att sedan kunna så de små liven.

 

Jag har kommit så pass långt att vissa fröer är färdig i sin blötläggning har avancerat in i kylskåpet välförpackade med kaktusjord och perlit. Mammutfröna ligger fortfarande i vatten och ska ligga där i en vecka till och mina Blågran frön är nu planterade och har flyttat in i mitt ny införskaffade miniväxthus.

 

Mathias är en mycket tålig varelse som låter mig hållas med alla mina olika platskrävande intressen! Jag har lovat honom att vi ska så chili i växthuset så snart mina träd flyttar ut.


Bild på det numera belamrade fönstret i vardagsrummet.

 

Mammutträd

Såbeskrivning: Lägg fröna i vatten och byt vatten varige halvtimme tills vattnet inte längre färgas rött. Låt fröna ligga i vatten i en vecka, byt vatten dagligen. Fröna kan därefter sättas i såjord på 2 cm djup.

 

Heligt tempelträd (mamma träd)

Såbeskrivning: Rugga upp skalet på de stora fröna och lägg sedan i vatten i 24 timmar eller tills fröna ligger på botten. Lägg sedan fröna i en plastpåse tillsammans med fuktig kaktusjord. Förvara så i kylskåp 4-8 veckor. Sätt sedan fröna i såjord på 0.5 cm djup. Förvara varmt och ljust. Grobarhetstid upp till 365 dagar.

 

Japansk Fliklönn och Trident Mapel

Såbeskrivning: Lägg fröna i vatten 1-2 dygn. Lägg sedan fröna i en plastpåse tillsammans med perlit. Förvara så i kylskåp 4-16 veckor eller tills fröna fått rötter. Plantera sedan i kaktusjord 1 cm djupt.

 

Blågran

Så beskrivning: Ytså på blomjord och håll sedan fuktigt med blomspruta.



Lilla Signe svamp

Signe har blivit en liten människa. En liten person. Ett barn som det går att prata med. Hon är inte en bebis längre.

 

Jag kan skicka henne på ärenden så som hämta saker eller gå till olika platser. Faroritplats är spegeln.

 

Signe kan peka ut saker i böcker som vi läser. Hon kan peka ut vovve och kisse. Favorit sak att peka ut är kaninen. När hon ser en kanin gör hon sitt kaninljud och pekar. Ibland har jag inte sett att det finns en kanin i närheten på bild eller på annat sätt fören Signe berättar det för mig genom ljud och att peka på den. Duktig!

 

Signe säger ordet bajs! *Skratt* Hon sa det första gången i helgen när jag bytte hennes blöja. Hon sa det flera gånger och Mathias hörde också, hon har sagt det igen idag. Låter så kul!

 

Janni lärde snabbt Signe hur en bil låter så nu gör hon billjud när hon ser leksaksbilar.

 

Lilla svampen!


Lilla Signe tjuv

Dagen började mad att Signe och jag gick till Alla Helgonas öppna förskola tillsammans med Mariaoch hennes Calle och Anton.

 

På öppna gick Signe nöjt omkring och kollade in de andra barnen och alla saker. Hon snodde åt sig en bil av en annan liten flicka som surt började gråta, Signe tittade på mig med stora oförstående ögon med sitt stöld gods i handen.

 

Signe ringde ett viktigt samtal med en leksakstelefon. Hon höll luren mot örat och pratade på. Jag blev förvånad över att hon fattade vad det var då det var en telefon av en gammal stationär typ alltså inte alls lik vår bärbara eller våra mobiler. Smarta tjejen.

 

Fram mot 11-tiden smög sig en extremt jobbig huvudvärk på och vid 12 gick Signe och jag hem. Väl hemma sov Signe i vagnen och jag somnade av en dubbel Alvedon och fick sova fram till 14.00 innan jag vaknade, fortfarande med huvudvärk. Mådde väldigt dåligt!

 

Nu har jag botat min huvudvärk med mer Alvedon, mat och socker.


Liten uppdatering

Igår var en mycket seg dag. Signe hade varit vaken mycket under natten och jag var TRÖTT, dessutom regnade det vilket gjorde att vi höll oss inne. Något vi inte mår bra av. Signe för att hon blir uttråkad och jag för att jag direkt får ont i nacken och huvudvärk, måste röra mig för att må bra.

Idag har varit en mycket bättre dag. Signe sov hela natten och vaknade 05.30 och ville gå upp för dagen. Hela familjen har legat som avsvimmade och sovit djupt så nu är vi utvilade. Signe och jag har varit nere på stan med Erica och lunchat, Janni dök också upp en stund till Signes förtjusning.

Ute är det vår och det har spruckit upp knoppar längs husväggar. Något jag missat då jag hållit mig inne under helgens sjuklighet och måndagens dåliga väder.


Lilla Signe fåfäng



Signe har länge varit väldigt förtjust i att låna sin fars keps. I fredags hittade Janni och jag en keps på H&M till Signe och hon tycker att hon är så snygg i den! Så fort hon har den på huvudet ser hon jätte glad ut och går till spegeln där hon kråmar sig och flörtar med sig själv. Snyggingen!

I Lördags var Mathias hemma hos Berit där Signe fick en scarf runt halsen, Signe reagerade med att gå till spegeln och nöjt kolla in sin nya look.




Mammaträd

Jag har upptäck att det inte bara går att tjäna pengar på Tradera, det går även att spendera pengar där.

Gjorde misstaget att söka på ordet Bonsai och hittade en hel uppsjö av frön från olika träd. Jag började genast buda på en mängd olika frön, vann två aktioner. 6 st frön från ett Mammutträd som är världens störta träd i bonsai format och 6 st frön från ett träd som refererades till som ett mamma träd.

”Mammaträdet” är utrotningshota då träden är enkönade och det finns ett överflöd av pappaträd men nästan inga mammaträd. Måste ju naturligtvis ha ett mammaträd! Ska ha det som Bonsai men tänkte låta det växa sig lite större och ha det på balkongen. När vi sedan flyttar till hus kan jag plantera ut det och hoppas på att det får en flört med ett pappaträd.

Mammaträdet heter egentligen Ginko biloba eller Tempelträd.

Gissar att jag får hem mina frön i slutet av vecka. Ska bli kul att så små träd, passar bra nu till våren.

Här hemma bor redan två bonsaier. En av dem är ca 9 år. Jag tog en stickling från en bonsai som Mathias och jag hade när vi flyttade ihop. Den köpta bonsaien dog, så som de oftast gör, men min stickling som då var 2 cm växte och växte. Den har planetrats om otaliga gånger och står nu i en kruka lika stor som en kattlåda. Av den har jag tagit många sticklingar men alla överlever inte så länge att de faktiskt blir små träd men en av dem har växt på bra och står inne i Signes rum.


Bild på min egna bonsai som nu är 9 år.

Den senaste bonsaisticklingen. Ca 2-3 år och barn till den övre bonsaien.


Mister långben


Bild tagen i somras i Läppe. Har den som skrivbordsbild på datorn. En av mina favoritbilder.
Irriterande nog kunde jag inte få bilden att bli större än detta när jag la upp den på bloggen.

Jag gillar hur ormbunkens tentakler påminner om en bläckfisks armar och hur de kompletterar spindelns ben. Färgen är ren och klar och fokus ligger fint på spindeln... Väldigt opartisk bildanalys... 

Signes senaste nytt

Barnet har lärt sig klättra i bokhyllan!
Trodde inte sådant var tillåtet innan ettårsdagen!


BESVIKEN!

Jag är SÅ besviken! Ikväll skulle Mathias och jag gå ut och äta, gå på bio för att sedan hoppa in någonstans och ta en öl som avrundning på kvällen. I stället vaknade jag klockan 4 i morse med JÄTTE ont i magen och mådde JÄTTE illa. Kräksjuka! I stället för att jag just nu skulle fundera på vad jag ska ha på mig ikväll så sitter jag hemma själv och känner mig ruggigare än ruggigast. Känner mig helt öm i hela kroppen! Hoppas på att inte smitta resten av familjen!

Så ledsen! Detta skulle bli första kvällen på någon månad som jag fick komma ut och göra något som inte involverar barn. Natten till idag var första natten och morgonen på två veckor som jag inte hade Signe själv. Meningen var att det var min tur att sova… så blev det ju inte!

Tycker extremt synd om mig själv!

Tar en nummerlapp och ställer mig i kö!

Mathias är lika besviken och Berit såg fram mot att ha Signe. Dålig tajmning av mig, jag som nästan aldrig blir sjuk.


Date på lördag

Det ringde nyss en karl och bjöd ut mig på date på lördag dinéer and a movie... med barnpassning bokad och klar...  

Idolbilder


Signe


Titta spegel.


Snigel är ute och går med sin snigel.


Plocka med sina saker.

Ny kategori FOTO

Bloggen har en ny kategori, Foto, där jag samlat de inlägg där jag koncentrerat mig på bilder med motiv som mest består av små äckliga djur och natur.  


Blompa


Affärer, inte välgörenhet?

Min karriär på Tradera har lärt mig att jag inte är en säljare. Andreas kom med en anmärkning till mig för några år sedan ”det är affärer och inte välgörenhet vi sysslar med” och den meningen går på repeat i mitt huvud. Han är säljare ut i fingertopparna, det är inte jag och det är snarast välgörenhet jag sysslar med.

Det jag tjänat mest på är 5 bokmärken som gick för den förvånansvärt stora summan av 360 kr. Det fick mig på väldigt bra humör och jag kände mig lyckligt nyrik, som om jag satt på en hemlig skatt. Nu så visade det sig att resten av skatten, mina gamla bokmärken, ligger väl begravde i min fars källare. Ska utföra utgrävningar så snart min far anser att det är varmt nog. Det måste tydligen bli vår för att få gå ner i källaren. Eller… något sådant… Väl undangömde är de i alla fall.

Andra av mina aktioner har slutat med att kosta mig pengar. Inga stora pengar men det är väldigt irriterande att upptäcka att jag satt ut en för liten summa på frakten som naturligtvis betalas av köparen. Köparen som vunnit en aktion på det enorma beloppet av 1 kr. Ja… jag kommer ju inte bli rik på detta, det är säkert!

Men plötsligt så händer det, så som det gjorde med bokmärkena, och snart kanske jag får känna mig lyckligt små rik igen. Så snart det händer ska jag gå ner på stan och investera pengarna i en tekanna som jag har span på. Skit snygg och skit dyr. Ett måste som jag bara ska ha!


Inger, Fanny, melodifestival och lite London

Nu är vi själva igen.

Inger och Fanny åkte nyss hem till Läppe efter att ha varit här i två nätter. Fanny har skött sig så bra som Fanny kan sköta sig. Hon råkade ut för både nosklippning och örontvätt. Om nätterna har hon legat och vräkt sig i soffan, övergäst pudel. Signe har varit djur i bur bakom barngrind, Signe inlåst och Fanny utlåst.

Signe har tyckt att det har varit jättekul och mysigt att ha sin mormor på besök.

Igår tittade vi på melodifestivalen. Gissade rätt på vilka som skulle komma tre i topp. Tycker vinnarlåten va okreativ men lilla Anna har en scennärvaro som väger upp den redan så gjorda låten. Känner att det hade varit kul att skicka smurfhits gruppen Timoteij mest bara för att visa att Sverige har självironi men får tydligen nöja mig men den känslosvallande Anna. Salem Al Fakir stod för den enda låten som inte gjorde ont på en eller flera nivåer. Men vi kan ju omöjligt skicka en riktig låt.

Nu väntar vi på att Mathias ska komma hem från London där han har hälsat på sin syster tillsammans med sin mor. Han åkte i torsdags och jag börjar sakna honom… lite smått sådär...


Alice in Videoland



http://www.myspace.com/aliceinvideoland

Tips... tips... TIPS!

Tillfälligt avbrott


I en blombukett




Ny frissad pudel


Ny rakad pudelnäsa följt av pudelfnatt

PudelUdel Fanny

MAM flaska

Signe har fått en ny nappflaska, MAM Trainer, Den är ett mellanting mellan nappflaska och drickmugg.
Den har en ventil inuti som gör den spill och dropp säker. Jag har dock tagit bort ventilen för att göra det lättare för Signe att dricka ur den. Det har blivit så mycket lättare för Signe att dricka välling, slurk säger det så tömmer hon flaskan. Rekommenderas!


Som en vit tornado

Nu har jag spenderat hela morgonen med att leta och söka jobb. Ringt runt till folk och fick tillslut napp. Lät väldigt positivt men inget är klart ännu.

Har även gått som en vit tornado genom lägenheten.


Dagens små vardagligheter

I dag har Mathias varit hemma från jobbet, han är sjukling.

Jag har skickat in ytterligare en jobbansökan och har ett samtal att ringa i morgon.

Pillat med Tradera aktioner. Det går bra för mina bokmärken, de är uppe i 142 kr nu. Klirr i kassan.

Signe och jag har varit på öppna förskolan en stund på eftermiddagen, hon ligger fortfarande och sover i vagnen. 

Annan sysselsättning för dagen har varit intressanta saker som tvättstuga.

Mål för veckan: köpa gummistövlar.


Underbara ungar

I dag har vi haft Karin och Hektor på besök. Vi började med att gå till öppna förskolan och efter det en sväng på stan. Här hemma lekte barnen och Signe visade sitt nya rum. Hektor tyckte det var kul att kolla in alla hennes leksaker.


Signe ger Hektor en puss på kinden.


Dela med sig.


Min lilla tjejiga tjej.


Hektor tycker att gåvagnen är rolig.

Viktoria!

Jag är helt slut! Vi har städat hela dagen, grovstädat! Brutit oss in i det överfulla källarförrådet och burit upp hemliga lådor som sedan sorterats, massor har slängts. Det går numera att komma in i förrådet utan att klättra.

Viktoria  över källarmonstret!

Vi har varit iväg och köpt en STOR bokhylla, på Blocket annons, till Signes rum. Den står nu på plats.

Vi har möblerat om lite smått här hemma och rensat ur på balkongen. I morgon kommer det gubbar som ska pilla med elektriska snören inför inglasning av balkongen.

Mathias har kört iväg soplass på soplass och det känns nu som om vi börjar få ordning på saker. Källarförrådet är inte längre ett oövervinnerligt monster.

Vi bara roar oss!


63 kilo

Snart kanske jag vågar tro på det men det känns lite för bra för att vara sant. Är nere på 63,2 kilo... en darrig ostabil 63á. Har varit det i tre dagar men är fortfarande övertygad om att det räcker med en smörgås för att hoppa upp minst ett kilo (trodde det var kört efter pizzan jag åt igår men jag ligger kvar där jag låg igår).

Jag har gått ner 4,5 kilo på någon månad eller två. Känner mig stolt över mig själv. Målet var 63 men nu när jag är där vill jag gärna ner något kilo till för att försäkra mig om att inte lätt kunna svänga upp till 65 igen.

Egentligen så är inte problemet vikten utan bristen på träning. Väger som jag gjorde innan jag blev gravid men skulle behöva träna upp lite muskler då jag misstänker att jag nu väger min gamla muskelvikt i fett.

Kläder ljuger inte och mina gamla kläder sitter INTE som de gjorde förut.


11 månader


Grattis lilla fröken på din elva månadersdag.

Vi har firat med att fika hela dagen. Både hos farmor och hos gammelmormor.

Nörden i mig jublar

Weee! Jag är sjukt entusiastisk! Jag har fått mitt första bud på tradera. Det är på 1 kr och jag är överlycklig (trotts att det finns risk att portot kommer kosta mig mer än det). Föremålet för aktionen är tre pixi-böcker.

Jag är jätte road och tackar världen för Google. Sitter och nördar med att söka på… vågar jag erkänna?... frimärken! Nörd varning! Hittat en massa gamla vykort hemma hos min far bland mina leksaker. Kändes som att skrapa en trisslott när jag googlandes gick igenom dem. Var dock en nitlott.

Har även aktion på två gamla vykort och bokmärken. Spännande spännande!


Demon Seed

 



http://www.myspace.com/demonseamen

I kväll spelar Demon Seed på The Cave i Stockholm.



Besök av Inger, pudel och förkylning

I går var Inger och Fanny här. Fanny uppträdde bra mot Signe, det vill säga hon brydde sig inte om henne alls, men för säkerhets skull fick inte Signe vara på golvet. Kul med djur!

Signe satt fast på Inger och vägrade släppa taget och ville inte komma till mig utan slängde sig runt halsen och kramade sig fast på sin mormor.

Vi gick hem till Tomas med Fanny för att kunna fortsätta ner på stan utan hund. Fanny travade så där självklart förbi morrande och skällande Bella. Stackars Bella fick en stor hårig inkräktare på sitt revir. Pappa lämnades med två bjäfsiga gamla hunddamer och gick vi ner på stan.

Inger bytte en tröja och jag köpte en kalender.

Vi har nyss blivit bra från kräksjukan och Signe passar på att fira med att bli förkyld. Näsan rinner och hon är grinig. Igen! Vet inte vad hon väger men det syns att hon har gått ner i vikt under den här sjukliga veckan.

Karin skulle ha kommit idag men hon var trött efter att även de haft en sjuklig vecka med Hektor. Vill inte heller smitta ner dem med Signes förkylning. Vi får göra nytt försök på måndag.  


Signes senaste nytt

Signe går mer än vad hon kryper. Vi har slutat räkna steg och meter.
Så stolt över henne :)


Kräksjuka? och pudelbesök

Under den senaste veckan har Signe varit hängig och svårmatad. I tisdags kväll spydde hon ner hela mig, det kom som från ingenstans. Men sedan hände inget mer. (Tror det är fjärde gången hon kräks under sitt liv, senast var någongång i höstas.)

I onsdags var vi hem till Maria, i tron om att vi var friska, men på kvällen spydde Signe igen. Dåligt samvete över att vi gått hem till Maria men när jag pratade med henne så hade hennes pojkar fått öroninflammation och hon var rädd att de kanske smittat Signe. Små smittospridare barn är!

I går mådde jag också dåligt men det var mest på grund av trötthet, hade varit uppe sedan 04.30. Dessutom så åt jag inget under dagen, bara en kopp te. Mathias hade med sig hamburgare när han kom hem, efter det kom lite energi tillbaka. Signe kräktes på morgonen men efter det har det inte varit något mer. Signe var på jättebra humör igår. Jag lät henne bara dricka välling i små doser åt gången, allt fick stanna kvar.

Idag kommer Inger hit. Hoppas och tror att vi är smittofria nu. Inger har med sig pudeludel Fanny. Nu när Signe går och nästan alltid är på golvet så är vi nervösa över hur Fanny kommer reagera på henne. Fanny är inte helt stabil när det kommer till barn men hon har hitintills inte visat någon aggressivitet mot Signe. Hoppas att hon uppför sig.


Hängig unge

Signe har varit allmänt tjurig och hängig sedan i torsdags. Det började med vaccinspruta vilket gjorde henne gnällig. Efter det har det utvecklats till matvägran. I går åt hon en halv portion gröt på morgonen och en halv banan på kvällen däremellan drack hon bara små sipp juice och vatten.

Jag misstänker att det är kindtänderna som spökar för hon kör med tungan och pillar i munnen.

Det enda Signe vill göra är att snutta på mig. Jättemysigt tycker hon… det tycker inte jag. Men hon blir lugn i alla fall så vi får väll ha en sådan period nu när hon inte mår helt bra.


Prylar och åter prylar

Just nu väntar jag på att pappa ska komma hit. Han ska hjälpa mig att åldersbestämma några dockor som vi ska lägga ut på Tradera.

Nu när Signe har fått sitt rum så har jag haft möjlighet att gå igenom mina gamla leksaker och sortera dem i högarna: spara, ge till Signe, sälja och slänga. Allt finna hemma hos pappa och när jag säger allt så menar jag allt! Även det jag trodde att jag slängt har på något sätt letat sig hem till pappas källare och samlat sig på hög. Väldigt konstig känsla att se ALLA sina gamla saker igen. Känner lite panikkänslor när jag tänker på det då det är väldigt mycket att gå igenom.

Efter mycket övertalning så fick jag pappa att sluta plocka upp alla rysliga och trasiga leksaker ur slänghögen. Allt skulle först sparas med efter att jag mycket bestämt börjat slänga saker i alla fall så hakade pappa på och kunde även han lägga saker i tippen lådan. Det blev en kartong full med skit som ska kastas. Vi har fortfarande flera lådor att gå igenom.

Vissa saker var kul att hitta. Bland annat några gamla dockor som jag fått av min farmor. Jag ska spara två av dem resten ska säljas. Hoppas på att någon samlare kan uppskatta dem.

Lite försiktigt kom jag med förslaget att sälja av saker på Tradera. Pappa hakade genast på och tyckte att det var en bra ide, gammal antikhandlare som han är.


Båda dessa dockor ska sparas.

På första bilden är det en allmogedocka från ca 40-talet. Vill spara den till Signe då det är en samlarpryl och jag tycker att det är lite kul med den.

Den andra dockan är från 30 eller 40-talet. Jag mins den från när jag var liten och farmor visade den för mig. Jag fick inte leka med den men jag tycke att den var jättefin och fick försiktigt plocka med den. Jag ska, när jag har pengar, lämna in den till en dockdoktor som restaurerar upp den.

Hon är gjord i plast och kan öppna och stänga sina ögon. På bilden står hon i sina underkläder, hon har en klänning som är i stort behov av att strykas till (men det får dockdoktorn göra).


Barnbasar

 I går var Maria och jag på barnbasar på Rosvalla. I vanliga fall så är jag lite allergisk mot att gräva i högar på sådana ställen. Vill kunna se tydligt vad som finns! Men det var riktigt kul att gå där och fynda utan att behöva fundera på hur mycket peng som finns i plånboken. Allt kostade mellan 5 och 20 kr. Jag inhandlade 19 klädesplagg, 1 par skor, 1 par stövlar och en liten bok i trä. Allt för 250 kr.

Maria och jag kom ut från basaren med påsarna fulla med kläder och i Marias fall även en gigantisk rosa mjukis enhörning till Calle.


Kort på fynden


RSS 2.0