Besök av Inger, pudel och förkylning

I går var Inger och Fanny här. Fanny uppträdde bra mot Signe, det vill säga hon brydde sig inte om henne alls, men för säkerhets skull fick inte Signe vara på golvet. Kul med djur!

Signe satt fast på Inger och vägrade släppa taget och ville inte komma till mig utan slängde sig runt halsen och kramade sig fast på sin mormor.

Vi gick hem till Tomas med Fanny för att kunna fortsätta ner på stan utan hund. Fanny travade så där självklart förbi morrande och skällande Bella. Stackars Bella fick en stor hårig inkräktare på sitt revir. Pappa lämnades med två bjäfsiga gamla hunddamer och gick vi ner på stan.

Inger bytte en tröja och jag köpte en kalender.

Vi har nyss blivit bra från kräksjukan och Signe passar på att fira med att bli förkyld. Näsan rinner och hon är grinig. Igen! Vet inte vad hon väger men det syns att hon har gått ner i vikt under den här sjukliga veckan.

Karin skulle ha kommit idag men hon var trött efter att även de haft en sjuklig vecka med Hektor. Vill inte heller smitta ner dem med Signes förkylning. Vi får göra nytt försök på måndag.  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0