Besök från BVC

I går så hade vi besök av Maria från Barnavårdscentralen. Inför mötet så bävade jag för kattakräkets ofta mycket olämpliga uppträdande. Han kommer ju garanterat bita BVC tanten... och det gjorde han. Sådär självklart så hade han lagt sig i soffan för att vara med men på sina kompromisser. Maria klappade förtjust Movitz som förvånande nog inte tog någon vidare notis om henne. Mathias och jag skruvade nervöst på oss och upplyste om att katten inte gillar att bli klappad och att han bits... hårt! Maria fortsatte att klappa på den till synes beskedliga katten och berättade om sin egensinniga katt som även den var en smula opålitlig.  

Just som jag hade andats ut så passade Movitz på att bita. Maria hade åter igen börjat klappa honom, denna gång över ansiktet, detta uppskattades inte av surmulen Movitz. Fruktansvärt pinsamt!!! Som tur var så var hon van vid djur och tog på sig skulden för hans ohängda beteende... tjusigt gjort av henne.


Förutom att katten gjorde bort oss så fick vi fler broschyrer och fick chansen att ta upp lite frågor om Signe. Vi fick även väga henne. Hon har gått upp i vikt hela tiden och är så knubbig och fin. Signe vägde 4078 g och har alltså ökat från sin födslovikt som var 3840 g. Maria från BVC föreslog att vi även skulle väga katten. Hon hann nästen inte avsluta meningen innan Mathias fiskat upp Movitz och placerat honom på vågen. Kan upplysa om att han vägde 4540 g. Men snart så är Signe i kapp honom och då så ligger han risigt och får noga passa sin svans så att hon inte drar honom i stjälken.


Fina tjejen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0