BVC besök

I söndags firade Signe åttamånader och idag har vi varit på BVC. Signe väger 7485 g och följer sin egen kurva en bit under medelkurvan. Trotts att Signe har matvägrat i en vecka så har hon gått upp ca 400 g under den gångna månaden. Det är jättebra!

Signe fick mycket beröm av BVC sköterskan. Signe, som just blivit åtta månader, klarade tio månaderstestet galant. Hon fick visa att hon kan sitta själv och hålla i två klossar och slå dem mot varandra och så fick hon visa sitt fina pincettgrepp och att hon med det kunde plocka upp en liten kula.

BVC sköterskan blev impad av att Signe kan dra sig upp till stående och att hon kan förflytta sig i sidled när hon har en kant att hålla i.

Jag fick frågan om Signe förstår något ord och det gör hon. De orden jag vet att hon förstår är det klassiska titta, pappa, mamma och så förstår hon kisse och vovve. Utav de orden säger hon pappa och vovve (hon säger fortfarande inte mamma).

Det var ett bra besök på BVC. Alltid kul att få beröm, kände mig kolossalt mallig när vi gick därifrån. Mitt duktiga barn!


Bild från i söndags, på Signes åtta månadersdag, i Läppe 


Kommentarer
Postat av: Farmor Bejjan

Hon ser inte direkt svulten ut på den här bilden. Vad fin hon är i London-tröjan och va roligt att höra att BVC var impad av lillan !

2009-12-08 @ 16:25:33
Postat av: Johanna

ojoj Love väger 2 kilo mer än din lilltjej. haha. beröm på bvc är det bäst! =)

2009-12-08 @ 16:33:15
URL: http://silverdraken.blogg.se/
Postat av: Johanna

jag är orolig över att Love äter för mycket istället, blir mer och mer nojig för att han äter för mycket.. har börjat noja massa över mycket, gillas inte! haha



vi har kommit iordning nästan helt, förutom i det som ska bli Loves rum. det så bra att lämna Stenkulla, var så stökigt där vi bodde. trivs kanon här i Isaksdal!

2009-12-08 @ 20:57:36
URL: http://silverdraken.blogg.se/
Postat av: Johanna

det är väldigt svårt att minnas att ens barn är pigg och glad när man börjar noja.. vet ju att det inte är nån fara egentligen.. :)



längtar så efter att få dit en hylla, en garberob och så sätter igång ordentligt att inreda! en stor mysig fotölj att läsa sagor i tex.. har en tanke i huvudet om hur det ska se ut, kommer bli perfekt, hoppas jag!. :D

2009-12-08 @ 22:32:14
URL: http://silverdraken.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0