Droppen Harry

Nu är vi hemkomna från Läppe. Man skulle kunna tro att det är lugnt på landet men ack så man kan mista sig. Vi har haft det jätte bra men med vissa inslag av hysteri . Inger har varit barnvakt åt Netas fralla Harry och eftersom vi inte vill skylla på Signe så kom vi fram till att det är Harry som gjort att vår bägare runnit över. Han blev för mycket. Inte för att det är något fel på Harrys person det är bara det att hans person kommer i en besvärlig förpackning. Stackars Harry tycker också att hans förpackning är jobbig då den behöver örondroppar och en tratt på huvudet för att förhindra hysterisk tass slick.

Fnys, frust, snark och snorkelfransen Harry.

Inger har haft tre hundar att gå ut med och ett barn och ett barnbarn att passa upp på. Barnet var trött och surt för att barnbarnet inte åt ordentligt och barnbarnet fick sitta i bur för att inte bli nersprunget av en av alla hundar.

Man kan tro att det är lugnt på landet och det skulle det kanske också vara om det inte var för matvägran, snoppdropp och hundpromenader i tid och otid. 

Lugnt var det inte men mysigt var det och jag har jagat och hittat bjällerklang i form av julmusik och julpynt. Nästa gång vi slår ner i Läppe så är det julafton. BJÄLLERKLANG!   


Frallan Harry


Pudeludel Fanny


Kommentarer
Postat av: Eva

Det är så kul att läsa din blogg, du skriver jätte bra och man har alltid ett litet leende på läpparna när man läst klart, för hur illa det än är så är det alltid något man kan fnissa lite åt..gillar!



Fina bilder, bakom hundarna skymtar jag lite av läppe, allting verkar ha blivit så mycket mindre än vad jag minns.. ;)

2009-12-09 @ 22:52:00
URL: http://lillva.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0