Helg utan planer

Vi har inga planer för den här helgen. Den är helt tom och bjuder på möjlighet att ta det lugnt… eller att göra allt det där som vi annars inte har tid att göra. Åååå så bra, en helg utan planer då kan vi ju städa ut på balkongen, storstäda lägenheten, köpa julklappar, LÄGGA OM GOLVET I SOVRUMMET när det ändå är tomt på säng och varför inte passa på att flytta ut datorer till vardagsrummet och ge Signe ett eget rum?

Listan på saker att fylla den tomma och lugna helgen blev längre och längre och Mathias ögon blev rödare och rödare. Han rev min lista! Istället så har vi haft en stilla dag med en promenad ner på stan där vi spanade in lämpliga julklappar och inhandlade mössor till oss själva. Mathias passade på att klippa sitt vildvuxna hår och Signe sov skönt i vagnen.

Ikväll så har Berit varit här. Vi tittade på ”Flickan som lekte med elden”. Imorgon ska Mathias och jag gå på bio (för första gången sedan Signe kom till världen) och se ”Luftslottet som sprängdes”. Berit ska vara barnvakt åt Snigel.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0