Jätte kul med djur!

Kissen är för smart för oss. Han har lärt sig att ringa på dörren när han vill in. Eftersom ringklockan sitter för högt upp har han dresserat granntanterna till att ringa på klockan åt honom. Detta gör nu tanterna flera gånger om dagen. Jag är tacksam över att de är snälla som hjälper Movitz att komma in men samtidigt är det jobbigt att det ringer på dörren i tid och otid. Oftast i otid när Signe just har somnat. Med en illvrålande unge öppnar jag dörr och tackar så mycket och in kommer katten och blänger surt på oss och vill genast ut igen.  Jätte kul med djur!

Det som är mest förvånande är att grannarna gillar katten. Åååå han är SÅ trevlig! Trevlig? Säger vi undrande. Vad svarar man på det… Ja, det var ju bra att du tycker det.

Åååå är det din katt? Han är så trevlig, han brukar vara ute och gå med oss. Detta upplyste en kvinna med två hundar oss om.

Han brukar tydligen hjälpa till att städa i rabatterna också så till och med vaktmästarna tycker om honom. Enligt dem så är han jätte rolig.

???

Tänk om han kunde vara lika trevlig mot oss…


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0