Besök av mormor Inger och pudeludel Fanny

I går så var Inger på besök, hon ville träffa Signe som bara växer och växer. Signe är tjejen med koll och studerade noga mormor och bländade av ett jätte leende. Hon har börjat få en stadig nacke och orkar hålla upp sitt huvud ordentligt nu. Signe har även börjat stödja på sina knubbiga små ben när jag låter henne stå i mitt knä. Nu går det fort och det hade tydligen hänt mycket med Signe sedan Inger såg henne senast.


Men Signe har inte koll på alla sina kroppsdelar och även då hon lyckades greppa efter ett mjukisdjur och stoppa in detta i munnen så gör hennes händer lite som de vill. När hon är hungrig så suger hon på hela handen, det är bara det att handen pillar henne så långt bak i halsen att hon framkallar kräkreflex på sig själv. Det tycker hon inte om och ser riktigt besvärad ut medan hon pillar sig själv i halsen. Olydiga hand!


Vi gick på stan i går och Signe uppträdde som en liten reklam bebis. Men mot slutet av vår strapats så började hon bli trött och lite gnällig, man kan ju inte vara hur tålig som helst.


Båten visades upp av en entusiastisk Mathias och vi fikade hos Tomas som varit barnvakt åt Fanny undertiden vi knatat på stan.   


Tack mamma för sällskapet i går!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0