Norrköping, Linköping och Läppe

I lördags så fortsatte sängletandet med ett besök till Norrköpings sängbutik SOVA. Där hittade vi ännu en säng som vi kan tänka oss och valet står nu mellan Sovas Stjärnbädden smaragd och Sagers KOZ säng. Beslutsångest! Men jag har i alla fall bestämt mig för att ta en säng med fasthet medium.


Från Norrköping så åkte vi ner till Linköping där vi gick en snabbis på IKEA och köpte bra att ha saker. Bland annat små skålar som Signe ska få äta sin gröt ur. Hon har nu avancerat ur de glöggkoppar som hon hitintills ätit ur. Portionerna ökar ständigt och nu äntligen så behöver de en skål för att rymmas. Min lilla fågelunge.   

På IKEA så mötte vi upp Andreas och Natalie. Efter express besöket på IKEA så åkte vi tillsammans hem till dem och fick äntligen se deras ”nya” lägenhet som de håller på att rusta upp. Duktiga har de varit och det kommer bli så fint när det är klart.


Natalie, Drakulla och Signe


Andreas, Signe och jag

Mot eftermiddagen så packade vi in oss i bilen igen och åkte till Läppe där Inger bjöd på mat. Snigel hade matvägrat nästan hela dagen men fick äntligen i sig en portion gröt. Vi sov över i Läppe och idag så har vi varit på julmarknad och tittat på Ingers målade stenar, tavlor och julkort.


Mathias, Signe med Nalle och Inger med tavlor och stenar.


Signe Snigel fick en snigel av mormor Inger. Målad sten.


Mathias, Signe och grodan

Nu är vi hemma igen och ska ta det lugnt i kväll och äta något onyttigt och glo TV.    


Kommentarer
Postat av: Karin

Vilka jättefina kort spec det sista på Mathias och Signe =) men även på dig och snuttan, såklart ;) Pöss

2009-11-22 @ 19:36:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0