Är alla med?... Ja! Sitter ni bekvämt?... Nej!

Igår så kom Karin och Hektor och hämtade upp mig och Signe. Redan innan Signes vagn, bilstol eller vår packning var inlastad i bilden så gav Karin och Hektors saker den ett fullt intryck.

Problem nummer ett tedde sig först omöjligt att lösa. Vår vagn gick inte in i bagageutrymmet där Hektors vagn och packning redan huserade. Tillsist efter att ha provat alla möjliga konstellationer och vänt och vridit på de båda vagnarna så gick de in båda två. Packning stuvades runt om, inuti, över och under vagnarna.

Barnen i deras stolar omsvärmades med prylar och tillsist så var vi färdigpackade. Signe somnade genast och Hektor skrek. Två Hektorstopp senare så kunde vi fortsätta till Läppe. Karin försåg mig med godis och dricka och till soundtracket Roxette så anlände vi till våra väntade mödrar och Jeje.

Tänk att det gick! Tack Karin för skjutsen!

Att packa bil har vi lärt oss av våra mödrar. Efter alla Läpperesor som de tog oss på när vi var små med hundar, katter, diverse burdjur, fiskar i hink, vattendunkar och packning för en hel sommar så är vi experter på att packa bil. Vi ger oss inte fören allt och alla är med, hur obekvämt det än blir.  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0