BVC

BVC besöket blev av och efter som de är en personal kort så var det lite kö med barn för vaccination. Den ena glada ungen efter den andra bars in till läkaren, straxt därefter så bars de ut igen illvrålandes ledsna efter sprutan.  

Signe vägdes och vikten var förvånande lite. 6290 g vilket betyder att hon bara gått upp ca 300 g på 1,5 månad. Hon ligger en bra bit under viktkurvan. Hon var 62,5 cm lång och hennes huvudmått var 40,5 cm vilket betyder att hon ligger under alla kurvorna.

De frågade massor om hennes matvanor och humör. Jag sa att hon äter ofta och brukar vara glad och nöjd och att hon just börjat med smakportioner.

Vi ska nu öka smakportionerna till flera gånger om dagen och blada smör i dem för att få upp vikten. Vikten ska kollas igen om en månad.

Först så blev jag jätte orolig men har nu lugnat ner mig. Så länge hon verkar pigg och glad så mår hon säkert bra.

Smakportionen för dagen blev en stor portion banan. Det är tydligen jätte gott med banan! Vi ska lura i henne lite gröt senare genom att mosa i banan i gröten. Får väl mosa i banan i allt för att få henne att äta.

(Mathias har en teori att all Signes energi går åt till att odla ut hår på hennes lurviga lilla huvud.)

Bild på Signe och hennes lurviga huvud

Hon börjar bli blond och har en ljus utväxt.

Vaccinationen var inte kul och hon har varit lite hängig nu på eftermiddagen.  


Kommentarer
Postat av: Johanna

oj vad liten hon är, Love vägde 7400 för flera veckor sen (men då logger han 2 över normalkurvan). men sålänge som hon är glad och pigg så är det nog ingen fara!

hon har så fint hår, liite avis. ;)

2009-09-16 @ 18:54:35
URL: http://silverdraken.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0