Hedemora, där björnarna och sköldpaddan Åke bor

Vi är nyss hemkomna efter att ha spenderat helgen i Hedemora hos Hjördis, en vän till Mathias familj. Efter en tre timmar lång bilresa så anlände jag, Mathias, Signe och Berit till det STORA huset med den lilla gumman. Hjördis skämde bort med mat och efter det så packade vi ner Signe i vagnen och tog en promenad i Hedemora. Jag spejade nervöst efter björn, det är där de bor har jag hört talas om, björnarna, och jag vill inte träffa på någon av dem.

Jag sov dåligt i natt. Trodde att jag skulle svimma av trötthet när vi gick och la oss men jag var vaken långa stunder. Har varit det några nätter i rad nu. Vet inte vad det är som gnager mig men mitt huvud låter mig inte vara ifred och olika tankar om allt och inget tar väldigt stor plats och surrar högljutt. (Jag har upptäckt saker som att Mathias pratar i sömnen, men det går tråkigt nog inte att höra vad det är han säger.)

Vi avslutade besöket hos Hjördis med att åka ut i Dalalandskapet och besöka en bodgård där det hölls ponnyridning, uppvisning av diverse bodgårdsdjur i bur, sköldpaddan Åke i bur och loppis. Signe tittade väldigt intresserat på djuren och skämdes bort med två leksaker.

Signe har varit riktigt duktig under den långa bilresan och sovit nästan hela vägen. Dock så tröttnade hon vid några tillfällen och vi fick stanna och mata. Min lilla solstråle!

   


Kommentarer
Postat av: Johanna

fina bilder! skönt att åka bort sådär, har vi aldrig gjort. Love har bara varit utanför Nyköping en gång, man kommer verkligen ingenstanns är man inte har körkort. :/



det var så skönt att ha barnvakt, att bara få gå bort tillsammans utan barn. även om det var så härligt att få krama om honom igen, längta lite är bra. =)



förresten, gick inte ni på babymassage? vart var det? hur fick ni reda på det? verkar så mysigt. =)



ha en bra dag!

2009-09-21 @ 09:59:59
URL: http://silverdraken.blogg.se/
Postat av: Siriporn

sjukt söta bilder :)

hoppas allt är väl!?

2009-09-21 @ 10:13:18
URL: http://ssschhh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0