Smörfrossa

Just nu så sover Signe efter att ha druckit välling med smält smör i. Lite senare så ska hon få banangröt med smör i och på månad så ska vi till BVC för att se om smörfrossan har satt sig där den ska och fått upp hennes vikt.

Jag ringde dit i dag och blev orolig. Men som sagt hon är ju pigg och glad och hon har ju i alla fall inte gått ner i vikt även om det går väldigt långsamt uppåt.

Hon är inte allt för förtjust i att äta men igår, efter 2 veckor av trug, så visade hon intresse för gröten och gapade efter skeden. Kladd, kladd, klet, klet men lite av gröt/smör blandningen måste ha runnit ner i magen på henne. Fröken sväljer nämligen inte maten utan lagrar den i kinderna och spottar ut. Det hela är väldigt frustrerande.

Tror att min mjölk börjar försvinna vilket innebär en minde kris för Signe som nu måste äta annan mat än bröstmjölk. Hon tycker att jag är rysligt snål!

Är glad att hon tar flaskan och hon tycker att det är kul att hålla den själv och undersöka. Då och då så träffar hon rätt och driker duktigt, även om det inte är mycket åt gången, bara ca 20 ml. Men vällingen är ju tjockare än mjölken så hon blir antagligen mättare av den.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0