Stiliga beskyddare i öppna förskolans djungel

I morse lyckades vi ta oss, genom snömassorna, till Nicos öppna förskola. Signe hade lika kul som vanligt och beskyddades av sina två förkämpar, Calle och Anton.

Både Calle och Anton tycker väldigt mycket om Signe och de båda har en väldigt hög toleranströskel till lilla oförstående Signe. I dag försåg de henne med den ena bollen efter den andra. När ett förbipasserande barn försökte ta en av Signes alla bollar ryckte beskyddaren Calle in och tog tillbaka den till Signe. Signe har tur som har två så stiliga riddare som vakar över henne i öppna förskolans djungel.

På öppna träffade vi Johanna med sin syster och Love. Kul att se Love på närmare håll.



Mathias har jobbat kväll den här veckan och han och Signe har gått om varandra. Signe har saknat sin far och ropat pappa hela dagarna. I kväll, när Mathias kom hem från jobbet, hade han med sig glass till Signe. Första glassen som hon får slibba och kladda med själv. Det uppskattades!



Signe med sin fars keps på huvudet. Hon älskar att ha den på sig och vill spegla sig med den på huvudet. Hon tycker att hon är jätte snygg och flörtar med sig själv i spegeln. Ska köpa henne en keps i mer passande storlek så snart det blir väder för sådana huvudbonader.


Kommentarer
Postat av: Johanna

kul att träffa er, Signe är ju så liten och söt! :)

2010-02-19 @ 21:22:19
URL: http://silverdraken.blogg.se/
Postat av: Karin

Vilka underbara bilder =) Hon är ju så fin att se på och blir nog sötare för var dag som går =) Riktigt mys att få följa på kort när vi inte ses. Pöss på er

2010-02-19 @ 22:28:39
URL: http://onelifetolive.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0