Vad är det för dag idag?

Jo, det är Mathias födelsedag!

Idag har Signe och jag varit på Alla Helgonas öppna förskola där Signe har sprungit med en gåvagn. Full fart framåt tills det tog stopp mot en vägg! När vi kom hem så testade vi gåvagnen som Signe fick av Inger i julklapp. Den är inte läskig längre utan bara kul. Nu är det inte långt kvar innan lilla fröken knatar iväg sina första steg, det gäller bara för henne att våga.

Efter öppna gick vi ner på stan och inhandlade fikabröd som vi firade Mathias med. Vi har firat det hela väldigt lugnt tillsammans, bara vi tre. I helgen blir det mer fika i Mathias ära.

I födelsedagspresent fick han en verktygslåda. Kände mig väldigt nöjd med den presenten, dels för det behövs nu med bil och båtmotorer, och så var det kul att ge en så manlig present. Hade först tänkt köpa en verktygslåda i tyg då de är smidiga och inte väger något men istället blev det en i plåt… en som väger… mycket! Men den är snygg. Köpte en mattbit som jag klippte till och la i botten på den så att det inte ska skramla, Signe hjälpte till med vassa saxen. Svärfar fyllde raskt den nya lådan med verktyg så nu så gäller det för Mathias att vara händig. Tänkte även bjuda ut karln på bio och se Avatar.

Ikväll ska vi göra det vi alltid gör om kvällarna nämligen titta på serien ”dead zone” på födelsedagsbarnets begäran.


Födelsedagsbarnet och barnet


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0