Klätterapan

Varmt det är varmt det är varmt!

Idag var vi (Jag, Mathias, Berit, Signe och Fredrik) på Vivesta. De andra badade medan jag och barnet höll oss vid strandkanten och doppade fötterna. Galet varmt idag.



Signe har en ny konst, hon sätter sig fast på mitt ben som en apa.


Kommentarer
Postat av: Johanna

Japp där har vi varit, ska faktiskt dit imorgon. Tröttnade på att gå hemma och rinna bort. :) Enda tråkiga är att Love mest kryper och golven inne och bassänggolven är så skrovliga så hans stackars knän blir helt svullna. Inte för att han bryr sej det minsta men mitt mamma hjärta gör. :) Men har köpt en sim-sittring, eller vad det nu heter, så han kan plaska runt utan att krypa. För i ute-barnbassängen är för djup för att krypa i.

Fast han har börjat gå nu, igår kväll släppte det och han började släppa taget om möbler och gå själv. Häftigt! :D

Annars är det rätt mysigt på badet, finns en barbassäng ute och en lte djupare bassäng, sen kan man ju vara inne med. Det är gräs, sandlåda och gungor och massa hoppborgar. :)

2010-07-11 @ 19:42:49
URL: http://silverdraken.blogg.se/
Postat av: Johanna

Fina ni är, glömde skriva det! :)

2010-07-11 @ 19:43:04
URL: http://silverdraken.blogg.se/
Postat av: Johanna

Vi har bara badblöja på Love, men så bra är dom ju inte. Vet faktiskt inte heller vad man ska ha på dom små, har kollat massa på badbyxor men då måste han ju ändå ha badblöja på sej under så då är det ju samma sak. Så har inget bra svar på det. :P

Det är bara att hålla tummarna för att han inte kissar och speciellt inte bajsar, hehe.



Joo det är väl så, tycker redan han gör massa hyss.. Lärt sej öppna lilla frysen har han gjort nu i dagarna, vilket vi definitivt inte är glada för! Men han tycker nog det är spännande och kallt framförallt. :P

2010-07-11 @ 20:04:33
URL: http://silverdraken.blogg.se/
Postat av: Johanna

Hahaha, inte lätt, man blir lite smått sur när utifrån lär ut dumheter. ;) Tyvärr lärde Love sej det själv, vi kom på honom för ett bra tag sen med att äta sopor, så äckligt! Sen dess har vi lås på nästan alla skåp men trodde då att han tröttnat på att öppna dörrar, men icke. Jaja, det går väl över nån dag det med, hehe. :)

2010-07-11 @ 20:40:17
URL: http://silverdraken.blogg.se/
Postat av: Karin

Härliga kort och mys för er att använda båten så mycket =) Pöss

2010-07-11 @ 22:17:23
URL: http://onelifetolive.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0