Anna

Igår kväll var Berit barnvakt åt en trött och sur Signe. Berit fick upp humöret på Signe och när vi kom hem igen låg Signe och sov efter att ha lekt länge på gården.

Mathias och jag var och jobbade på båten. Sandpapprat till förbannelse och Mathias pillade lite med motorn, gick dock inte jättebra då saker har en förmåga att jävlas. Vi trodde att vi skulle kunna olja in träet i kväll för att sedan kunna måla i helgen men inser nu att vi blir tvungna att sandpappra lite till. Signe får följa med till båten i kväll och så ska vi försöka lura med min far så att han kan titta på det arbete vi gjort. Om han godkänner arbetet eller inte.

   Bilderna går att klicka på.

Vi har nu bestämt att när vi tar upp henne i höst så ska vi skrapa taken rena från den gula färgen och göra henne trären för att sedan fernissa. Vi ska behålla henne målad i en sträv färg där man går längs relingen. En färg som den gula men ta en annan kulört som inte visar smuttsen lika tydligt. Färgen är sträv för att man ska få bra fotgrepp men det gör att båten bli skitit och det är omöjligt att få det rent. Men det blir jobb i höst, om vi gör det nu får vi henne aldrig i sjön.


Anna.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0