Klappa get/barn och bita mamma

Igår var en riktigt lång, kul och händelserik dag som började med att vi åkte Kolmårdens djurpark. Varken Signe eller vädret var helt på topp med höjdpunkten för vistelse var att klappa djuren på barnensbodgård. Plocka äckliga saker från marken var i och för sig lika kul som att klappa getter och det var en hitt att de båda gick att göra samtidigt.

Signe klappade inte bara geten utan även en annan liten flicka som var där för att träffa djur. Mysiga lilla Signe klappade henne och geten om vart annat.





Mathias och mina höjdpunkter var, förutom att se Signe klappa barn och getter, elefanterna och vargarna. Elefanterna höll på att skrämma slag på mig när en av dem gav ifrån sig ett avgrundsvrål. Vargarna förvånade med att faktiskt visa sig och komma fram till stängslet.









Efter Kolmården åkte vi vidare till Stavsjö och 50-årsfest. Signe och jag var då helt slut men Signe fick ny energi och kom riktigt igång när hon träffade de andra och lite äldre barnen på festen. Hon hade jättekul och blev mer och mer övertrött och hysterisk. Slutade med att hon bet mig, gör hon aldrig annars, för att hon var så upptrissad. Hon åkte raskt ner i vagnen och sedan sov hon resterande delen av festen men vaknade lagom så att hon fick se sin far gå upp på scenen och spela med i en låt.


Övertrött och lagom galet barn.


Lilla Signe fick raskt all uppmärksamhet.

Sedan åkte vi hem och sov…


Kommentarer
Postat av: Ida

hahaha hon ser fantastikt galen ut! Men fortfarande sot givetvis.

2010-05-05 @ 11:20:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0