Kidnappad

Äntligen något som kan liknas med energi som kan avvaras till att uppdatera bloggen.

Under helgen som var kom Inger och hämtade mig och barnet ut till Läppe. Mathias, som först trott att vi skulle komma hem på söndagen, ansåg barnet kidnappat när han insåg att vi inte planerade att komma hem fören på tisdagen.

Det var månader sedan vi var i Läppe senast och vi blev som vanligt kungligt bortskämda.

En av höjdpunkterna på vistelsen var besök på Julitas julmarknad. Vackrare julmarknad med högre standard på prylar får man leta efter.

Signe roade oss och omgivningen genom att prova mössor. När vi passerade förbi ett bord fullt av jättefina mössor gnölade Signe och klappade sig bestämt på huvudet, hon ville prova mössor. Signe pekade ut en mössa som hon nöjt fick på huvudet sedan pekade hon bestämt på en spegel och speglade sig. Hon tyckte att hon var jättesöt och fick prova lite fler mössor. Köpte dock ingen då vi hade så många beställningar på prylar att alla pengar var brända innan vi ens kom in på området.

Signe klappade även en halvsovande jättehäst på marknaden. Utöver detta prasslade hon i löven och kastade dem över huvudet.

Signe körde slut på sin mormor då hon bara ville sitta hos Inger. Fanny var djur i bur och var säkert lycklig då vi åkte hem igen. Annan djurupplevelse var blöt attackpuss av frallan Harry.

  


Kommentarer
Postat av: Karin

Hej mina fina! Mysigt det låter=) Och kan berätta att Hektor såg precis lika road ut i den där kundvagnsbilen som Signe gör =) hehe. Antar att det va på ICA i Julita? Pöss på er

2010-11-06 @ 12:36:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0