BVC

I går var vi på BVC med Signe. Rutinläkarbesök med vaccination.
Signe förväntades bygga ett torn med tre klossar. Signe tittade misstänksamt på sköterskan och läkaren och kramade sitt lånade mjukisdjur hårt. Så fort någon försökte prata med henne började hon storgråta. Efter en liten stund snodde Signe åt sig en kloss och la den på en annan kloss. Ingen trekloss torn här inte. De frågade vad hon kan och hur hon brukar leka. Sa att hon kan de flesta av sina kroppsdelar och en massa olika konster, att hon förstår nästan allt och pratar en del och att hon brukar leka med sina Duplodjur och mata mjukisdjuren. Signe ombads peka på sin mage… Signe pekade inte på sin mage utan kröp ihop och tjöt. Sedan skulle läkaren lyssna på hennes hjärta och klämma henne på magen. Det fick hon inte för Signe. Det hela avslutades med vaccinationsspruta Signe satt då i sin fars knä. Efter sprutan fick hon välja ett klistermärke. Hon valde Lille Skutt klistermärke, mycket oväntat val.

Signe är (om 4 dagar) 17 månader och väger 9085 g och är 75,5 cm lång. De sa att hon är fin och proportionerlig.  


Kommentarer
Postat av: Veronica

Har aldrig tänkt på att signe skulle vara liten. Hon är ju som du skrev proportionerlig. varken smal, tjock, lång eller kort utan bara perfekt:D.

Lilja väger 13+ kilo och är 85,5 lång. När folk hör det säger dom oftast "oj, men hon ser ju inte tjock ut!" Hon är ju oxå propotionelig;). Endel lägger onödigt mycket energi på vikt o längd. Jag tycker huvudsaken är att dom är friska och glada, då spelar vikt, längd och kurvor ingen roll!:)

Fick ditt sms, har inte kunnat svara då jag har konantkort som jag inte orkad ladda på:S. Lat, I know!

2010-09-05 @ 16:12:20
URL: http://xliljax.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0