Fuffins

Idag har vi gjort absolut ingenting… inte sant men det känns så! Vi hade storslagna planera för dagen, lägga golv i en del av hallen/garderoben men så blev det inte. Stor förvåning (ironi) men vi hittade på saker att göra och att inte göra för att slippa ta tag i det vi måste göra.

Det vi däremot har gjort idag är att börja dagen med två besök. Ett ofrivilligt och ett frivilligt. Det ofrivilliga av Berit som fick rycka ut som chaufför åt Mathias som lämnade lånad buss på plats i stan detta innan klockan åtta. Blev en oväntad men trevlig frukost tillsammans här hemma. Straxt efter att Berit åkt kom Magnus förbi med 4 påsar fulla med barnkläder som en vän donerat till oss.

 Går att klicka på
Bild från affären och bild på Manfred och sin nyinförskaffade mjukisråtta (som jag inte kunde gå ifrån efter att ha klämt på den).

Dagen fortsatte med att storhandla och sedan med att baka mini muffins (vet att man inte får säga muffins då folk inte vet vad det är utan bara mins det nyinlärda ordet cupcakes).  Bakade mini fuffins (som Signe kallade dem)träning inför Manfreds dopfika. Har stora visioner för dessa små bakelser resultatet blev högst tvivelaktigt utseendemässigt men inte smakmässigt. För att citera Mathias något vassa kommentar ”de ser ut som blöta Mariekex doppade i smör… men goda var de!”. Tack för den du…


Mini fuffin och dl mått.


Kommentarer
Postat av: emma

super söta! muffins och barn:)

2011-08-21 @ 21:57:15
Postat av: Moster Kia

Otroligt bra bilder och bra skrivet. Kul att läsa!

Kram Moster Kia

2011-08-22 @ 11:29:33
Postat av: Moster Kia

Jag menar hela din blivande bok med noteringar om Signe och Manfred!

2011-08-22 @ 11:47:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0