Tre månader



Idag blir Manfred tre månader, klockan 20.21 i kväll för att vara exakt. Under sina tre månader har Manfred visat att han är en glad kille som oftast är nöjd trots att han ligger i sin syster lä. Där i undantaget betraktar han lugnt världen och ler stort när någon har tid att prata med honom.

Men han har visat att han ogillar att åka bort. Han trivs bäst hemma och gillar inte förändringar, då kan även filbunken Manfred bli upprörd. Men här hemma är han en tålig liten kille som tappert står ut med höga ljud och klappar i tid och otid.

Manfreds senaste nytt är att han har fått tag i sina fötter. Det efter veckor av koncentrerat span och fumlande. Men nu har fötterna varit infångade i ett stadigt grepp. Idag hade de strumpor, vilket de inte brukar ha, det var konstigt!

Idag har mormor Inger varit här. Signe var överlycklig.

Den egentliga planen var att vi skulle gå tillsammans och besöka Signes nya dagis. Men vi fick inte komma dit på runtvisning utan besöket kommer ske på onsdag. Plan nummer ett föll i stöpen. Vi skaffade oss en plan två och skyndade iväg för att hinna med bussen in till stan. När bussen äntligen kom (efter att vi räddat en igelkott som låg och sov, var utslagen, vid vägkanten) stannade bussen bara för att berätta att det var fullt och vi fick inte åka med. Vi skaffade oss en plan nummer tre och gick till en lekplats i närheten och lekte. Det har blivit en hel del TV också...  och Signe har som vanligt härjat loss…  






Kommentarer
Postat av: Johanna

Veet, är fortfarande smått chockad över att hon vända sig! Inte klokt egentligen.. Haha jaa nu får Manfred allt ligga i. ;) Men Love var sex månader innan han vände sig första gången, han var riktigt lat han! Haha.

Tråkigt att alla era planer sket sig idag, vi hade samma problem. Verkar ha varit en sådan dag!

2011-08-11 @ 21:09:24
URL: http://silverdraken.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0