Provtagning

Klockan nio i morse satte jag på Emla plåster i Signes båda armveck för att bedöva inför blodprov. En timme senare var vi på Ekensbergs vårdcentral. Signe visade duktigt upp sina bedövningsplåster redo i provtagningsstolen. Då bestämmer sig personalen för att de inte kan sticka henne där då det var så många rör som skulle tas och skickade oss vidare till sjukhusets barnmottagning. Väldigt irriterad satte jag Signe i vagnen. Läkaren sa att vi skulle ta proverna på Ekensberg, tycker någon kunde sagt att vi skulle till sjukhuset då vi var där i torsdags. Sur!

Ringde Janni som fick följa med som moraliskt stöd.

Väl på sjukhuset letade vi oss fram till barnmottagningen genom sjukhusets kulvertar och kom fram till en mottagning med väldigt gullig och kompetent personal. Signe stacks i armen och de fick de rör som behövdes. Signe var mest hysterisk över att vi höll i henne, tror inte själva sticket gjorde ont. Hon har inget blåmärke efteråt. Som sagt, väldigt duktig personal.

Sedan gick vi på stan en stund och åt nyttig middag på Sibylla. Signe åt varmkorv med bröd, massa ketchup och pomfrites. Signe var nöjd över att Janni var med och pekade på alla reklampelare med söta flickor på och sa att det var Janni.

Till en början hysterisk och nervös dag som tillsist blev bra. Nu väntar vi på provsvar på allergitest och annat.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0