"skruva upp, dansa, hoppa"

Igår mellanlandade vi i Katrineholm på en loppis. Vi fyndade utemöbler till vår balkong, en termos och en uppdragningsbar liten kyckling i plåt. ”Du får den på köpet… men ge den inte åt barnet. Det är en samlarpryl" sa mannen i affären och skickade med termos och kyckling tillsammans med utemöblerna.  Barnet fick kycklingen innan hon ens satt fastspänd i bilen och tittade glatt på fågeln och upprepade orden ”skruva upp, dansa, hoppa”. En Ica-parkering senare var kycklingen spårlöst försvunnen trotts att vi ännu inte lämnat bilen. Fick leta länge vid flera tillfällen innan vi, dagen efter, hittade kycklingen under baksätet. Väl återfunnen har den hoppat omkring och pickat framför en road Signe.



Igår målade vi. Jag hade lovat Signe att hon skulle få måla stenar så som mormor gör. Detta visade sig vara en mycket nervpåfrestande aktivitet och både jag och Inger satt på helspänn och gav det förvirrade barnet årder samtidigt som vi försökte rädda kläder och inredning från färgen. Det hela var inte en barnvänlig aktivitet. Tre stenar målades i hysterisk anda innan vi, helt slut, gav barnet vattenfärger och pennor. Signe hade kul trotts en hysterisk mor och mormor.

  
Signe målar stenar och på papper.



  
Ingers stenar

Idag var det pimpelfiske tävling som Kreativa Läppe arrangerade, det vill säga, min mor kokade korv till hela fiskargänget. Jag hade sett fram mot att visa Signe de uppdragna fiskarna men Signe sömnvägrade och var trött hade kört slut på mig totalt. Hon åt en halv korv med bröd i magasinet, ramlade i några snödrivor och blev pussad av frallan Harry… sedan gick vi upp till oss där Signe svimmade hållandes i en smörgås.

 

Just nu sover barnet men vaknar nog snart och fortsätter att härja med sin snälla mormor. Ikväll blir det melodifestival.


Kommentarer
Postat av: Erica

Men gud vad snigel är lik dig på bilden där hon sover. Trodde i två sekunder att det var du :)

2011-02-26 @ 18:08:03
Postat av: Johanna

Fina bilder, Signe målade jätte fina stenar! Din mamma med, helt klart. :)

Nästan inlägg borde bli en magbild. ;)

2011-02-26 @ 22:52:21
URL: http://silverdraken.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0