Jul, nyår och habegär

Det nya året firade jag, Mathias och Signe in hemma med god mat. Signe somnade vid åtta och sov igenom tolvslagets alla fyrverkerier.  

Jag skulle ha jobbat i helgen men är hemma då jag tillslut tvingades inse att jag inte skulle klara av ett pass. Har en massa sammandragningar och har varit uppe på specialistmödravården och visat upp mig. Sammandragningarna är inte farliga så länge de inte gör ont och även då det inte är smärta så är de jobba. Känns helt enkelt inte bra att röra på mig… så här var det inte när jag väntade Signe.

Bebis sparkar i magen och det känns tydligt utanpå. Signe pratar med bebis och har fått allmän bebis nippra och säger att dockan är hennes bebis och bär och vyssar den. Hon vill även själv bli buren som en bebis och låtsas somna.

Under veckan var vi i Läppe. Gjorde inte så mycket förutom små utflykter till Vingåker och Katrineholm. På vägen hem stannade vi och tittade på Kias små nakenfisar till kattungar. Jag plågas nu av ha begär och surfar katt samtidigt som Mathias säger NEJ och surfar efter en ny TV.


Bild på nakenkissarna... blev till min förvånade förskräckelse helt kär i den lilla mörka kissen.

 
Signe med far och faster hemma hos farfar för att fira lite mer jul.


Kommentarer
Postat av: Johanna

Tack! Misstänkte att du redan förstått det. :)

Tänkte blogga som vanligt och så först men har mått så visset att jag inte orkade, har ju inte jobbat och ingenting hänt så hade inte något att skriva om ens. Hoppas med det går lättare nu, mår bättre och bättre och börjar längta efter att få komma utanför lägenheten. Har varit instängd nästan hela december, känns det som.



Jobbigt med sammandragningar, hoppas de ger med sig. Tråkigt att börja få de så tidigt. :/ Känns som att vi kommer utgöra ett bra team på rehab, du med sammandragningar och jag kräks. Haha.



Det är beräknat till mitten av juli, mitt i sommaren. Kommer bli ungefär lika långt mellan våra bebisar som mellan Signe och Love. :)

2011-01-02 @ 13:20:08
URL: http://silverdraken.blogg.se/
Postat av: Emma

men vad jobbigt tycker faktiskt att denna gång också är mycket jobbigare:( första var så lätt:) Ville ju träffa dig och se magen:) kommer du inte jobba något mer? kramis

2011-01-03 @ 16:52:41
Postat av: Amanda

Svar till Emma: Kul att du läser bloggen :) ska försöka engagera mig i facebook så att jag kan snoka på dig och din mage också :) Kommer nog inte jobba mer, tyvärr!

2011-01-04 @ 11:25:15
URL: http://knackart.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0