Signe söt







Bilder på Signe i sin nya fina kappa som hon fått av Ida, nya vinterskor som hon fått av gammelmormor, en stickad mössa hon fått av gammelfarmor och en klänning som hon fått av Tiao. Allt julklappar.

Fick bryta oss in i garaget med spett för att kunna komma åt bilen som stod innanför igen isade dörrar. Bilderna är tagna i väntan på Tomas som kom med diverse spett, spadar och yxor som räddaren i nöden.

Kommentarer
Postat av: Johanna

Jo jag förstod det, hon som har hand om det hela ringde imorse och frågade hur jag mådde och om jag orkade gå ut på praktik. Sist hon ringde och talade om att jag fått plats låg jag på sjukhuset så hon undrade väl. Frågade om jag ville gå ut några andra veckor istället men jag mår rätt bra nu och har redan tagit semester och så från jobbet. Men hon sa att hon råkat dubbelboka så fattade att det var du.

Tråkigt, hade varit roligt att gå där tillsammans!

Vad är avdelning 7 för något då, vad har de hand om där? :)



Hoppas sammandragningarna har lugnat ner sig nu!

2011-01-03 @ 11:06:05
URL: http://silverdraken.blogg.se/
Postat av: Tomas

Kul när man skaffat garage för att slippa skotta fram bilen och så måste man skotta fram garaget istället! ;)

2011-01-03 @ 11:41:50
URL: http://pexo.blogg.se/
Postat av: Johanna

Aa ja det lät spännande, intressant! Hoppas man får se och göra mycket, det är ju det som det går ut på.

Attans, lät ju som att du hamnade på ett ännu mer intressant ställe än mig, nu blir jag lite bitter. ;) Haha. Jag har en förkärlek för att lägga om sår och sådant så hoppas jag får lära mig massa om det, ju större och geggigare desto bättre, hemskt som man är. ;)

2011-01-03 @ 14:14:35
URL: http://silverdraken.blogg.se/
Postat av: Johanna

Tack, fina bilder du med! Signe är så söt! :)



Ja lite konstigt är det allt, man tänkte väl en liten tanke innan att det nog borde gå rätt lätt denna gång. Som du säger så borde kroppen veta vad den ska göra då det inte var så länge sen både du och jag var gravid. Men icke.. Och det är så mycket jobbigare nu när man har en överenergisk unge på 1,5 hemma med, ojoj vad dåligt samvete jag har haft (och har) för att jag inte orkar leka med honom som man borde. Förra gången hade man ju bara sig själv att tänka på!

2011-01-04 @ 21:40:27
URL: http://silverdraken.blogg.se/
Postat av: Johanna

Ja det är jätte tråkigt, det kändes bra i början på veckan men sen vet jag inte vad som hände. Bara kräks och kräks nu och får ingen energi alls. Idag har jag sovit hela dagen, känns så trist. Har liksom tappat gnistan. :( Men det är tur att man glömmer bort det sen och som du säger du är det ju inte förgäves och belöningen kommer. :)



Det är så trist att jag var tvungen att ge upp, ville inte men kände att jag inte hade något val. Kan inte gå och kräkas 5-7 gånger om dagen och inte få mig något direkt Vill göra ett bra jobb. Så har bestämt mig för att läsa klart nästa år istället och strunta i nu. Ska läsa till körkort istället, det är viktigare. :)



Håller tummar och tår för att du kommer lyckas bra på din praktik och att allt kommer gå bra!

2011-01-08 @ 18:12:07
URL: http://silverdraken.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0