Ett litet hus!!!

Vi är med hus. Ett litet rött hus med vita knutar.

I tisdags var vi på visning på en bostadsrättsvilla i Bergshammar. På onsdagen började budgivningen och vi la ett bud. Mathias ringde och sa att jag inte kunde förvänta mig att vi skulle få den då fler var intresserade. En timme senare ringde han tillbaka och sa att vi fått huset. Chock! Vi har letat i ca 3-4 år efter hus och tittat på många olika sorters boende, radhus, villa, kedjehus. Vi har varit med i flera budgivningar men har alltid blivit överbjudna. Så chocken att det var vi som vann budgivningen var väldigt stor. Ett "hjälp, vad har vi gjort" infann sig tillsammans med stor lycka. Äntligen! Idag skrev vi på kontraktet!

Det är en enplansvilla på 108 kvadrat med fyra rum och kök samt badrum, en mindre toalett, tvättstuga. Huset har en (i sammanhangen) stor tomt och det är en hörnvilla som ligger nära stora grönområden. Husen är ett av en samling liknade hus som ligger i en ring runt en liten lekplats som man ser genom fönstren och från tomten.

Vi flyttar så snart vi sålt vår lägenhet (förmodligen början av sommaren). Nu inleds alltså försäljning med allt vad det innebär… Känns som om allt händer på en gång men allt är roligt. Mathias spelar in skiva med Demon Seed efter att ha fått skivkontrakt, jag är snart klar med mitt pluggande, vi ska flytta och så väntar vi på bebisen som kan komma när som.

Det sista vi har just nu är att ha det tråkigt!

Bilder från Hemnet.

Framsida med liten bod.

Baksida med inglasad altan.


Kommentarer
Postat av: Johanna

Åhhh vad roligt! Stort Grattis! :D

Låter och ser helt underbart ut! Kommer bli perfekt för era barn att växa upp!



(Antar att det var det Karin skrev grattis åt i sitt inlägg häromdagen, har funderat lite på vad hon menade med det, haha).



Grattis till er igen! :D

2011-03-11 @ 20:06:47
URL: http://silverdraken.blogg.se/
Postat av: Emma

en fågel viskade de i går i mitt öra i går:) Gud så roligt för er...vi måste få in en träff i veckan kramis

2011-03-12 @ 08:04:21
Postat av: Erica

Grattis till huset, verkligen jätteskoj

Puss

2011-03-13 @ 00:00:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0