Demon Seed på Spotify!

Just nu finns reportage om, rankad lista av och recension om Mathias band Demon Seed i tidningarna Sweden Rock Magasine och Close-up magasine. Debutskivan Worldthrasher ligger ute på Spotify för den som vill lyssna.

Close-up skriver, och ger 6 av 10 möjliga:

Nyköpingsbandet korsbefruktar på fullängdsdebuten thrashmetal och hårdrock med en god proportion kralligt, lätt death´n´roll-minnande sväng. En allt om oftast lyckad fusion som kan få det att spritta rejält ända in i det hus av ben som står värd för moshande av det brutala slaget. Titelspåret ”Chamber of fools” och ”The coming” bjuder på lika övningar, där taggade thrashkrumbukter gör gemensam sak med ett påfallande ett groove, I ”Pain” vecklar sedan gänget ut en läcker melodislinga som omedelbart gör ett kraftfullt intryck. Skulle tro att demon-säden kan förädlas ytterligare om kvintetten ger större spelrum för det trubbiga gung som är det starkaste bärande fundamentet på denna första långkörare.

I Sweden Rock magasine fick de 7 av 10 möjliga.



www.myspace.com/demonseamen




Kommentarer
Postat av: Berit

Skitkul, bra jobbat ! Ska in på Spotify och ladda ner.

2011-11-08 @ 18:01:46
Postat av: Anonym

2011-11-08 @ 18:02:13
Postat av: Johanna

Vilka fina recensioner och bra betyg! Var såklart tvungen att lyssna på Spotify, ser dom hur många som lyssnar på deras låtar eller hur går det till?

2011-11-08 @ 21:49:31
URL: http://silverdraken.blogg.se/
Postat av: Johanna

Jaa väldigt rosa, jag gillart. Ogillar bara för mycket rosa kläder. ;) Aa hoppas många lyssnar så de får många ören.:D

2011-11-09 @ 22:00:42
URL: http://silverdraken.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0