Helt hysteriskt!


Utfodring av vildarna.


Mystisk bild på mammor som inte vill vara med på bild och söta Freja och Lova.

Igår tog Emma och Johanna, tillsammans med barnen, bussen till oss. Som tre virvelvindar svepte Signe, Tilde och Love fram här hemma.  I ett moln av prylar nådde ljudnivån nya höjder. Tre st 2,5-3 åringar kan nämligen låta, speciellt när de ackompanjeras av tre spädgrisar och deras mammor som försöker överrösta dem alla. Sophie var modig som vågade sig hit trots att hennes barn var på dagis.

Vi kom överens om att öppna förskolan är fantastiskt och att mammafika med spädisarna låter som en bra plan till nästa gång vi ska ses. Kommer nog ta ett tag innan någon av oss vill göra om det här. Alla var nämligen lättade när de fick plocka med sig två barn var hem till sig. Två barn fyller nämligen kvoten av hanterbart. Men det var skitkul trots hysteriskt!

Manfred åt inte fören alla gått. Då gurglade han nöjt och sög i sig 100 ml. Han vill ha lugn och ro i hemmet trygga vrå. Min lilla kille.


Kommentarer
Postat av: Johanna

Haha rolig bilden på oss blev bakifrån, lite smått muppigt. :P

Om det var hysteriskt nu kommer det bli tre gånger så mer hysteriskt senare när de små liven kryper runt. Vi får nog hålla till på er gräsmatta nästa sommar och ge öronproppar till grannarna, haha.



Hoppas vi ses på måndag, öppna förskolan känns fantastiskt bra måste jag säga. Leksaker, slipper städa och fikat är fixat. ;)



Kram

2011-10-08 @ 22:32:35
URL: http://silverdraken.blogg.se/
Postat av: Johanna

Nä amning är då inte lätt, eller det är lätt när det funkar som det ska men minsta som går tokigt så är det hemskt. Galet vad ont det gjorde när jag hade ett sår som aldrig ville läka. Vilken lättnad det är nu när det är läkt, tur att jag är envis som få och inte gav upp, haha.

2011-10-09 @ 23:12:17
URL: http://silverdraken.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0