Ullrik

Igår hämtade vi Ullrik.

I och med att buren ställdes ned på golvet och öppnades gick han i den och paketerade sig själv, inte ett ont anande. Papper skrevs på, pengar lämnades och glada vi bar ut katten från en gråtande familj, både föräldrar och barn.

Ullrik låg coolt i buren hela resan från Norrköping och sa inte ett ljud. Väl hemma visades han lådan där han kissade. Han gick omkring och kollade läget och barnen lekte med honom.

Fantastiska katten slutade dock vara underbarn när han bajsade i vår säng, skitkatt. Men jag ursäktar honom med att Signe störde honom när han va inne på toa vid sin låda.

Han pratar och svarar oss, leker med barnen och vill vara med överallt. Han har inte ätit så mycket än och då och då försvinner han in under soffan och piper. Men det är en cool kille som inte ryggar undan från ljud och tolererar det mesta. Tjusig i pälsen är han och än så länge hårar han inte märkbart när man tar i honom. 7,5 månad är han nu och vägar 4 kilo. Får se hur stor den killen tänker bli, förhoppningsvis en i familjen som gilla mat… även om han än så länge matvägrar…

Har bara suddiga mobilbilder på honom än.








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0