Manfred 1 år

Igår blev Manfred ett år gammal, klockan 20,21 för att vara exakt. Födelsedagsbarnet grattades i all enkelhet och helt utan paketöppning på sin dag. Föräldrar jobbade och mormor passade. Idag firades han lite mer regelrätt med fika för uppvaktande släkt och paketöppning.

Som nybliven ettåring föredrar Manfred att gå framför att krypa. Favorit leksak just nu är Duplo som han kan trycka ihop och dra isär. Manfred har 7 (uppdaterar till 8) st tänder som han kan bitas med och starka nävar som han kan dra hårt i hår med. Han somnar vid 19,00 men kommer ofta upp minst en gång och får då välling innan han sommnar om. Oftast sover han sedan hela natten men vaknar tidigt, vid 06,00 tiden. Manfred äter fortfarande bara smakportioner mat och inget kött. Börjat uppskatta mosad spagetti med en massa smör. Annars lever han på vällingt och gröt med smör och fruktpure i. Han har en vilja av stål och ve den som tar en leksak från honom, då väcker man vreden. Ett år gammal väger han 8890 g och är 74 cm lång. Manfred är fortfarande sparsam med orden men säger mamma, pappa och titta. Men han jollrar på bra och testar läten. Mestadels glad liten skit som älskar sin syster som kan få honom att skratta långa rader.

Bilder från dagen.






Favorit grannflickan och Signe på väg in från ösregnet.


Kommentarer
Postat av: Johanna

Men igår var det väl ändå 120511. ;)

Fina Manfred, stora killen nu. <3

2012-05-12 @ 19:37:12
URL: http://silverdraken.blogg.se/
Postat av: Jeje

Älskade, vackra barn!

2012-05-13 @ 09:59:22
Postat av: Johanna

Jaaa det gör vi, vi måste ju fira att du är färdig nu. :D Någon kväll måste vi få till, får nästan kolla upp det nu snart så får in det innan det kommer någon annat i vägen!!

2012-05-17 @ 18:15:41
URL: http://silverdraken.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0