och en pojkmus...

Signes önskelista:
Tre st Arieldockor.
Tre st ballerinor som heter Jessica.
En apa till (Manfred har just fått en mjukisapa)
En till lampa
En rosa penna
Mera böcker
En blombukett eller blomkruka
Och sist men inte minst en pojkmus.
 
Signe har redan en osynlig flickmus (jag vet, det låter lite oanständigt) som hon brukar leka med. Den sitter ofta i handen på henne och hon klappar den (meningen blir för ekivok så slutar beskrivningen här men lovar att det hela är mycket mer oskyldigt än det låter). Nu önskar hon sig alltså en pojkmus till sin flickmus (rodnar lite). Detta är något jag kan garantera att hon kan få då vi med all säkerhet har råd och den inte kommer ta upp någon plats. Men inser att den osynliga pojkmusen inte kan slås in. Hur efterlängtad den än må vara kommer paketet med all säkerhet orsaka besvikelse när det är tomt, eller ja så tomt ett paket nu kan var innehållande ett osynligt lotsas husdjur av det minsta slaget.
 
Om någon där ute läser detta och vill ge Signe en julklapp föreslår jag att de köper Barbiekläder gärna till Ken. Inga fler Barbiedockor, hon har redan och kommer få två till av mig. Båda barnen eftersöker Duplo. Manfred kommer få Duplotåg av oss och desto fler delar till den reelsen desto bättre. Det finns även Disney prinsessor som Duplofigurer, dessa skulle Signe bli lycklig över.
 
De har massor av prylar så vi, föräldrar, uppskattar om alla bara kan bygga på de serier som redan leks med mest och som, när de inte leks med, kan ligga i samma låda.
 
Kläder till Manfred st 90 och kläder till Signe storlek 104 på tröjor och storleken större på byxor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0